Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Taximetrist condamnat pentru agresiune asupra unui client

Publicat

in

Un taximetrist din municipiul Vaslui a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru purtare abuzivă, după ce a agasat un client în urma unui conflict asupra traseului ales. Incidentul s-a petrecut la sfârșitul anului 2022, când un client a solicitat o mașină de la dispeceratul unei firme de taximetrie din oraș pentru a fi preluat din zona parcului Copou.
Clientul, aflat cu un prieten la un local din zonă, a fost preluat de taximetristul care ulterior l-a transportat pe unul dintre ei, celălalt coborând pe traseu. Pe măsură ce deplasarea a continuat, în zona Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, taximetristul a decis să vireze pe o stradă secundară din apropierea primăriei, decizie care a nemulțumit clientul, conform datelor din dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.
Clientul i-a reproșat taximetristului alegerea unui traseu mai lung și, în urma acestui reproș, taximetristul i-a cerut să coboare din mașină. Conflictul a escaladat și a culminat cu agresarea clientului de către șofer. continuarea aici

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.