Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tânăr a supraviețuit după ce s-a aruncat de la etajul patru

Publicat

in

Bărbatul de 25 de ani care s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Bârlad, judeţul Vaslui, este transferat, miercuri seară, la Iaşi cu multiple fracturi de coloană.

El a suferit numeroase traumatisme, însă la momentul sosirii echipajelor medicale era conştient şi le-a spus acestora că gestul său a fost unul voluntar.

Avis Coffee Shop

Un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui a intervenit, miercuri după-amiază, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat de 25 de ani căzut de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din Bârlad.

La momentul sosirii echipajului, bărbatul era conştient şi le-a spus medicilor că s-a aruncat de la etaj.

„La prima evaluare, prezintă traumatism de coloană vertebrală, cervico-dorsală şi traumatism de claviculă”, au declarat reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Vaslui.

Tânărul, stabil din punct de vedere hemodinamic, a fost dus la Spitalul din Bârlad.

TelVerde Antisuicid 0800801200 este o linie telefonică apelabilă gratuit de pe teritoriul României, din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.