Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

A murit profesoara Brândușa Dobriță

Publicat

in

Vasluiul plânge trecerea în neființă a profesoarei Brândușa Dobriță la vârsta de 68 de ani. Vestea tristă a fost adusă la cunoștința publicului printr-un anunț postat pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale “Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție la care a dedicat peste trei decenii din cariera sa didactică. Originară din Bălţaţi, judeţul Iaşi, Brândușa Dobriță s-a născut pe 11 mai 1956 într-o familie de învățători. La vârsta de doar 12 ani, în anul 1968, a jucat rolul principal în filmul „Baladă pentru Măriuca”, o peliculă despre Maria Zaharia, eroina de la Mărăşeşti.”

”În sufletele noastre astăzi cerul s-a întunecat brusc. De acum, cu inima sfâșiată, vom privi prin fereastra amintirilor la profesorul de vocație și prietenul minunat, Dobriță Brândușa. Mentor iubit al atâtor generații pe care le-a inspirat să viseze, artist, Om cu majusculă și -a zidit destinul cu probitate și profesionalism la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” Vaslui. Noi, colegii, prietenii îi aducem pios omagiu de recunoștință și suntem alături de cei privilegiați să o fi cunoscut. Drum luminat în eternitate, Doamna Profesor!”- au scris colegii pe pagina de socializare a școlii.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.