Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Angajații unei ferme de pui din Vaslui care cereau măcar salariul minim, trimiși acasă de patron: ”Să zică mersi că nu-i bat”

Publicat

in

Mai mulți angajați ai unei ferme de pui din Vaslui au protestat miercuri pentru că n-ar fi plătiți nici măcar cu salariul minim. Oamenii mai spun și că primesc carne stricată la prânz, dar patronul le-a transmis ”să zică mersi” că nu i-a și bătut.

Mai mulți angajați ai unei mari companii crescătoare de pui din Vaslui au protestat miercuri la sediul fermei împotriva conducerii, pe care o acuză că-i plătește sub salariul minim pe economie și le oferă la masa de prânz carne stricată. 

Avis Coffee Shop

”Mulți colegi se îmbolnăvesc din cauza mâncării pe care o primesc aici, însă în ciuda sesizărilor făcute, nicio instituție a statului nu a venit în control, să vadă dacă se confirmă sau nu neregulile reclamate de noi”, a declarat un angajat. Oamenii spun că nu sunt plătiți nici măcar cu salariul minim pe economie, deși pe hârtie apare altceva.

”Acești oameni nu vor să facă nimic. Să zică mersi că nu i-am și bătut”

La rândul său, patronul firmei spune că oamenii nu muncesc și ”să zică mersi că nu i-am și bătut”.

continuarea aici

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.