Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

IO’ Mi-s Maradona! Licitații cu miros de parfum și gust de ciocolată la CJ- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Într-o zonă a Moldovei unde poveștile cu spăgi prind viață și adevărurile devin mituri, avem un protagonist pe măsură: Maradona. Urmașul omului cu portbagajul care a preluat conducerea Consiliului Județean cu o dexteritate demnă de idolul fotbalistic argentinian. Dar, în loc de driblinguri pe gazon, el jonglează cu licitații și parteneriate dubioase, transformând instituția într-un teren de joc unde numai cei cu talent pentru „arome și dulciuri” par să prospere. Io’ mi-s este constructorul preferat al lui Maradona și aparent, face legea în județ. În loc să se preocupe de materiale de construcții și termene de finalizare, Io’ mi-s vine bine dotat cu un altfel de trusă de instrumente: ciocolată fină și parfumuri scumpe. Metodele lui sunt simple și directe, de parcă ar spune: „Io’ mi-s Maradona al licitațiilor!”

Funcționarii din CJ, în neplăcuta lor postură de spectatori în această reprezentație, sunt nevoiți să asculte cum Io’ mi-s, mai mult sau mai puțin cu zâmbetul pe buze, încearcă să-i convingă să accepte tratamentul său „înmiresmat.” IO MI-S da buzna peste comisiile de licitații înarmat cu ciocolată si parfumuri, iar Maradona îl susține și pompează bani la greu în el. Așa se face că pentru lotul trei de la strategic s-au livrat toate sumele, iar pentru loturile unu si doi… nimic. Despre calitatea lucrarilor nu are rost sa discutăm, este treaba organelor.

Avis Coffee Shop

În tot acest timp, Farmazon, un alt constructor de pe meleagulire noastre, încearcă să joace corect și vine la licitații cu prețuri cât mai apropiate de realitate, dar este constant sabotat. Pentru că în județul nostru, adevăratul Maradona al licitațiilor, Io’ mi-s, are deja totul pregătit – inclusiv pe juniorul primarului, pe care l-a „prins de nas”. Nu a fost deloc greu pentru că Pavele e cu păcănele.

Între ciocolată fină și aburi de parfum – marcat de talentul său pentru a atrage banii publici și a câștiga favoruri, Io’ mi-s pune bazele unui sistem unde corectitudinea este mai rară decât un gol marcat de la centrul terenului.

Întrebarea rămâne: cât va mai dura până când toate aceste arome se vor risipi și va veni timpul pentru un joc cu adevărat cinstit? În Vasluiul legendarului Maradona, se pare că răbdarea se măsoară în gramaj de ciocolată și mililitri de parfum. Culmea, nici Goe de la Prefectură și nici Pekinezul său Bubico, nu îl pot aduce pe Maradona pe calea ce buna.

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.