Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Cadavrul unui bărbat cu urme de violenţă pe corp, preluat de pe un drum public

Publicat

in

Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce cadavrul unui bărbat, cu urme de violenţă pe corp, a fost preluat de pe un drum din judeţul Galaţi.

Ancheta a arătat că victima a avut un conflict cu un alt bărbat, fiind agresat, dar legiştii au stabilit că decesul a survenit din cauze patologice.

Avis Coffee Shop

„La data de 3 iulie 2024, Secţia 7 Poliţie Matca a fost sesizată cu privire la decesul unui bărbat, preluat de pe carosabilul unui drum din localitatea Matca, din judeţul Galaţi, de către un echipaj medical şi transportat ulterior la un spital din municipiul Tecuci. Poliţiştii s-au deplasat la unitatea medicală şi au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul decedat prezentând urme de violenţă pe corp”,l a transmis, joi, Poliţia Galaţi.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost identificat ca având 48 de ani şi domiciliul în comuna Lungani, judeţul Iaşi.

„De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în seara de 2 iulie a.c., în jurul orei 21:12, pe fondul unui conflict verbal izbucnit între bărbatul de 48 de ani şi un altul, de 45 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, judeţul Vaslui, acesta din urmă l-ar fi urmărit pe cel dintâi şi, ulterior, l-ar fi agresat fizic, provocându-i mai multe leziuni. În urma efectuării necropsiei bărbatului de 48 de ani, s-a stabilit că moartea acestuia a survenit din cauze patologice”, au mai precizat poliţiştii.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Matca continuă cercetările în vederea clarificării cu exactitate a situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.