Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Scene cutremurătoare la înmormântarea familiei decedate în tragicul accident din Suceava! Costel și Ancuța, împreună cu cei doi copii, conduși pe ultimul lor drum

Publicat

in

Durere de nedescris în localitatea Volovăț, din Suceava. Familia Lăzărescu, decedată într-un crunt accident rutier la întoarcerea din vacanță, a fost condusă pe ultimul drum.

​Anca (37 de ani) și Costel (39 de ani) și cei doi copii ai lor – Ștefan (8 ani) și Edy (10 ani) se întorceau din vacanța de pe litoral pe data de 1 iulie 2024, dimineața. Pe E85, autoturism care tracta mașina lor defectată s-a izbit puternic de o betonieră.

Avis Coffee Shop

Șoferul betonierei ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens și a lovit mașina în care se aflau cele patru persoane. Familia Lăzărescu și celălalt șofer au murit pe loc. Cel care conducea autovehiculul de mare tonaj a ajuns la spital cu răni minore, iar acum este cercetat pentru ucidere din culpă.

Scene sfâșietoare la înmormântarea familiei decedate în accidentul din Suceava

Familia Lăzărescu a fost înmormântată în localitatea natală. Imaginile cu cele patru sicrie sunt sfâșietoare, iar mesajele de apropiații lor sunt pline de durere.

”În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea celor dragi. Nu îmi vine să cred, dragii mei verișori. Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace alături de copilașii voștri. 

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Veți rămâne mereu în inima și amintirile noastre, Costel, Anca, Ștefan și Edy”, a scris una din rudele familiei Lăzărescu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.