Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Noi investitii in comuna Miclesti

Publicat

in

Autoritățile din comuna Miclești au reușit să dea în folosință un teren sportiv cu covor sintetic multifuncțional, care va fi folosit atât de școala din localitate, cât și de copii, pentru a petrece timpul liber, practicând fotbal, handbal, volei, baschet sau tenis.

Investiția a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și a fost în valoare de peste 280 mii lei.

”Una dintre promisiunile mele pentru tineretul din Miclești a fost realizarea unui teren multifuncțional, sintetic, pe care tinerii din localitate să facă sport. Ştim bine că sportul revigorează sănătatea şi mintea omului, aşadar sunt încântat că am reuşit să văd acest obiectiv împlinit”, a spus primarul comunei Miclești, Doru Agafiței.

Edilul speră ca prin darea în folosință a bazei sportive să existe și o revigorare a sportului de masă în comună.

”Sunt sigur că există foarte multe talente, încă nedescoperite, la nivel de localităţi. Părinţii n-au posibilităţi de a-i da la cluburi din oraș pe copiii lor, de aceea sper că vom da rezultate cu acest teren, iar profesorii de sport din comună vor pune în valoare talentul fiecărui copil, aşa cum merită”  a mai declarat Doru Agafiței.

Roxana OLTEANU

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.