Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Curtea unei biserici din Botoșani, școală de vară pentru zeci de copii. Fiecare zi se încheie cu o discuţie cu preotul

Publicat

in

Curtea bisericii din Vovidenia, din Botoșani, școală de vară pentru zeci de copii. Fiecare zi se încheie cu o discuţie cu preotul
Copiii din Botoşani au parte de o şcoală de vară cu totul şi cu totul altfel! Nu doar că învaţă engleză sau pictură, ci învaţă inclusiv cum să se comporte, cum să interacţioneze între ei, pe scurt, cum să trăiască civlizat. Totul se întâmplă în curtea bisericii din Vovidenia, acolo unde fiecare zi de joacă se încheie cu o scurtă discuţie cu preotul.
Ajung acolo la ora 9 şi rămân timp de patru ore. 20 de profesori au grijă ca elevii lor să aibă parte de activităţi relaxante, dar creative.
Fac însă şi cursuri – engleză, psihologie dar şi sport şi jocuri interactive. Şi, în fiecare zi, ultimele zece minute le petrec cu preotul.
Porţile Școlii de vară Vovidenia s-au redeschis pentru elevii dornici să participe la activităţi deosebite, într-o vacanţă de neuitat. Programul este de luni până vineri, între orele 9.00- 12.00. La activităţile organizate până acum au participat zeci de micuți.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.