Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Minore dispărute din Vaslui, depistate în Gara Focșani

Publicat

in

Luni, 1 aprilie, ora 18.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Focșani au fost sesizați despre faptul că, în trenul IR Iași – București Nord, există două minore neînsoțite de vreun adult, care nu au legitimație de călătorie.

Birsa Turism Fest Bijuterii

Polițiștii le-au identificat ulterior la sosirea trenului în Gara Focșani, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit faptul că cele două minore, în vârstă de 14 respectiv 15 ani, ambele din județul Vaslui, erau date în urmărire națională, ca urmare a faptului că au plecat de la orele de curs în aceeași zi, în jurul orei 13.00, și nu au mai revenit la un Centru familial din Huși. Minorele au fost internate la DGASPC Vrancea, fiind conduse la Centrul de primire  în regim de urgență pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat, repatriat, supus traficului sau migrației Focșani.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.