Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Două colege de muncă au murit într-un accident

Publicat

in

Accidentul a avut loc la Perieni Vaslui. Cele două femei aflate în mașină și-au pierdut viața pe loc. La volan se afla o tânără de 23 de ani, care era ospătăriță la un restaurant din Bârlad. Lângă ea, pe scaunul din dreapta se afla bucătăreasa localului. Din câte se pare, patronul a rugat-o pe ospătăriță să o ia și pe bucătăreasă și să o ducă acasă, relatează Antena 3.

Șoferița conducea cu foarte mare viteză pe o șosea din județul Vaslui în momentul în care a pierdut controlul volanului. Autoturismul a ieșit de pe șosea și a lovit puternic un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rupt în două. 

Avis Coffee Shop

Accident la Vaslui. Cele două femei nu au avut nici o șansă de supraviețuire

Trupurile neînsuflețite ale celor două femei au fost scoase de echipajele de descarcerare ajunge la fața locului. Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a le resuscita pe cele două femei. Impactul mult prea puternic nu le-a dat nici o șansă de supraviețuire. 

Polițiștii verifică acum motivele pentru care s-ar fi produs acest accident rutier. Primele informații arată că este posibil ca șoferița să fi fost derutată de o mașină care circula din sens opus. Pentru că era întuneric, este posibil ca pentru scurt timp, ospătărița aflată la volanul autoturismului să nu fi văzut că urmează o curbă. Cumulat cu viteza mare, a fost nevoie de câteva fracțiuni de secundă pentru ca tragedia să aibă loc. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.