Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Un copil a murit sugrumat. Si-a prins gatul in geamul de la portiera masinii

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Caz cutremurator in localitatea Rediu Galian, comuna Codăiești. Un copil in varsta de 9 ani a murit după ce și-a prins capul în geamul unei portiere de la mașina părinților!
Masina era parcata langa locuinta familiei, iar cel mic a luat cheile și fara sa le spuna parintilor s-a dus să se joace în interiorul vehiculului. Fiind nesupravegheat, minorul și-a prins capul în geamul de la una din portiere in timp ce se juca. Potrivit anchetatorilor, copilul a apasat butonul de închidere automată si a fost sugrumat. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean a ajuns imediat la fata locului, dar medicii au constatat decesul copilului. Polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă. In momentul producerii tragediei, mama celui mic era la muncă la un magazin din sat. Mașina în al cărei geam de la portieră și-a prins gâtul este a unei surori aflate la muncă in strainatate.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Sorin SAIZU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.