Conecteaza-te cu noi

Știri Neamț

Alertă în Moldova: Barajul Bicaz e verificat după un cutremur înregistrat în zona

Publicat

in

ISU Neamț anunță că se fac verificări în localitățile din zona barajului de la Bicaz, după cutremurul care a avut loc în această dimineață, cu epicentrul între Bicaz și Izvorul Muntelui.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Ca urmare a manifestării unui cutremur cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 12.9 km de la ora 08:36 în județul Neamț (la 20 km V de Piatra-Neamţ, 65km V de Roman, 76 km NV de Bacau, 78 km S de Suceava) la nivelul ISU Neamț au fost dispuse următoarele:

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

– forțe și mijloace de intervenție au fost trimise în teren, în fiecare raion de intervenție pentru verificarea eventualelor pagube;

– SVSU efectuează verificări pentru identificarea unor eventuale efecte produse la nivelul fiecărei UAT,

– identificarea unor persoane (cu atacuri de panică) care au nevoie de asistență medicală,

– relaționarea cu Hidroelectrica pentru monitorizare;

– executarea unei recunoașteri in zona Barajului Bicaz de echipaj de la Detașamentul Piatra-Neamț și un specialist din cadrul Centrului Operațional.

– Menționăm, că până în prezent nu au fost primite apeluri la 112 pentru semnalarea unor pagube produse sau persoane care ar necesita îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Populare

Stiri din categoria: Știri Neamț Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.