Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Mare sarbatoare la Husi! Artisti de renume si multe alte surprize la zilele orasului

Publicat

in

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

La sfarsitul saptamanii, pe 8 si 9 octombrie, Husul imbraca haine de sarbatoare, cu ocazia zilelor orasului.
Asa cum i-au obisnuit deja pe huseni, mesterii populari din toata tara dar si din Republica Moldova, vor imbraca aleea din fata Parclui Rodina cu cele mai frumoase obiecte pictate, sculptate sau lucrate manual.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Punctul culminant, pregatit de autoritatile locale pentru huseni, este duminica, incepand cu orele 16.00 cand, pe scena din Piata Tricolorului, va avea loc un spectacol.

Vedetele locale au intaietate in deschiderea spectacolului. Astfel, copii de la Ansamblul „Vatra Stramoseasca” Husi vor urca pe scena alaturi de mentorul lor, invatatorul Ion Vasiliu si vor da viata instrumentelor muzicale. Ansamblul „Trandafir de la Moldova” sub indrumarea maestrului Valerica Petraru si Ansamblul „Hora Vasluiului” condus de coregraful Virginel Solomon, vor fi alaturi de huseni ca in fiecare an si le vor demonstra inca odata, ca muncesc cu daruire sa-i faca mandri.

Autoritatile au pregatit surprize muzicale pentru toate varstele. Astfel, cantaretul din Republica Moldova, Ion Paladi vine sa-i incante pe huseni cu muzica populara, Mihai Traistariu, Adrian Sana, Lidia Buble si Trupa AKcent sunt surprizele rezervate tinerilor, dar si iubitorilor de muzica usoara.

Duminica, Piata Tricolorului va fi inchisa si traficul deviat pe varianta.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.