Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Pacienti incurcati la Spitalul de Urgenta! Unde au fost dusi

Publicat

in

Este anchetă la spitalul din Vaslui după ce doi pacienţi au fost confundaţi. Un bătrân de 78 de ani, cu accident vascular a fost externat din greşeală în toiul nopţii şi transportat la un cămin în locul unui alt pacient

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Spitalul Judeţean Vaslui a demarat o anchetă după ce doi pacienţi cu probleme medicale similare au fost confundaţi. Unul dintre bărbaţi a fost trimis, noaptea, cu Ambulanţa, la un centru rezidenţial din judeţ, în locul celuilalt. Doar când pacientul a ajuns la centru, personalul de acolo a semnalat confuzia, iar bărbatul preluat greşit de la spital a fost dus înapoi la unitatea medicală. Vinovata de aceasta situatie ar fi o infirmieră care a încurcat bolnavii. Angajata ar fi indicat un alt pacient echipajului de la ambulanţă sosit să preia bolnavul pentru a-l transporta la un cămin de bătrâni. Pacienţii confundaţi au aceeaşi vârstă, 78 de ani, diagnostic similar dar aveau însă nume complet diferite, unul dintre pacienţi poate vorbi, celălalt, în stare mult mai gravă, nu se poate exprima. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a precizat că angajata care a indicat greşit pacientul va fi cercetata de comisia de disciplină.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.