Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Sentința unor tineri care au violat o fată de 16 ani. Cum a fost ademenită minora

Publicat

in

Doi tineri din judeţul Iaşi au ajuns după gratii după ce au violat o adolescentă de 16 ani. Tânăra discuta pe internet, de ceva vreme, cu unul dintre bărbaţi, aflat la muncă în Anglia. Când acesta s-a întors în România, şi-au dat întâlnire, dar individul a condus-o la un amic şi amândoi au agresat-o sexual pe biata fată!

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, cei doi tineri, unul de 23 de ani, celălalt de 24, trebuie să-i plătească daune morale. Judecătorii au stabilit că victima trebuie să primească 40 de mii de lei. Incidentul s-a petrecut vara trecută, pe când adolescenta avea 16 ani. Cei doi aveau o relaţie pe facebook, de câteva luni. La un moment dat, tatăl fetei a aflat şi i-a interzis categoric fiicei să mai ţină legătura cu tânărul aflat în Anglia. La sfârşitul lunii august, bărbatul a venit în ţară şi a întâlnit-o pe tânăra în faţa unui magazin. A convins-o să vină în casa unui prieten şi i-a propus să întreţină relaţii intime. Iar când fata l-a refuzat, a fost ameninţată cu bătaia. În final cei doi au violat-o, apoi au dus-o acasă. Familia revoltată a anunţat poliţia. Adolescenta a fost supusă şi unui examen medico-legal, iar după trauma suferită, fata a avut nevoie de consiliere psihologică.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cei doi indivizi sunt condamnaţi la 7 ani şi respectiv 7 ani şi 6 luni de închisoare. Sentinţa nu este definitivă.

Cristian AVRAMESCU

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.