Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

PNL susține implicarea femeilor în viața politică și civică: Vocea lor trebuie auzită și respectată

Publicat

in

Președintele PNL Vaslui,  deputatul Nelu Tătaru, a subliniat în urma unei întâlniri cu reprezentantele Organizației Județene de Femei importanța implicării acestora în viața publică și politica locală. El a susținut că politicile publice, în special cele care vizează domenii precum familie, educație sau sănătate, ar trebui să fie făcute și de femei pentru femei.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„Am avut o discuție constructivă cu femeile liberale care dețin o funcție de ales local. Vocea lor trebuie auzită și respectată, iar eu voi susține implicarea cât mai multor colege în tot ceea ce presupune parcursul lor politic”, a declarat Tătaru.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În opinia sa, este important ca femeile să fie încurajate să se implice mai mult în viața publică și să fie recunoscute pentru contribuția lor la dezvoltarea comunităților locale.

„De aceea, îmi doresc ca mai multe femei să se implice în politică și să își facă auzită vocea în ceea ce privește politici publice care îi afectează direct. Este nevoie de mai multă diversitate în politică și sunt convins că femeile pot aduce o perspectivă nouă și valoroasă în procesul decizional”, a adăugat Tătaru.

În final, președintele PNL Vaslui a mulțumit tuturor celor care au participat la discuție și și-a exprimat încrederea în voința și determinarea femeilor liberale de a face mai mult și mai bine pentru comunitățile din care fac parte.

Și secretarul general al PNL, Daniel Onofrei, a subliniat importanța implicării femeilor în politică și în societate în general.

„Am participat împreună cu președintele PNL Vaslui, domnul deputat Nelu Tătaru, la o întâlnire a femeilor liberale din județ, care dețin o funcție de ales local. Transmit gândurile mele pozitive și mulțumiri sincere tuturor colegelor din Partidul Național Liberal, care și-au asumat responsabilitatea de a fi reprezentante ale femeilor în structurile administrative din județul Vaslui”, a declarat Onofrei.

El a subliniat că PNL are o bună reprezentare feminină în administrația locală din Vaslui și că fiecare dintre aceste femei reprezintă un exemplu de implicare și responsabilitate în viața politică și civică.

„PNL Vaslui are o bună reprezentare feminină în administrația locală, iar aceste femei sunt colegele noastre, care ne inspiră și ne motivează să susținem și să promovăm implicarea femeilor în politică și în societate în general. Fiecare dintre ele poate fi un exemplu pentru alte femei care își doresc să se implice activ în viața politică și civică”, a adăugat secretarul general.

Daniel Onofrei a avut și un mesaj pentru doamne!

„Este important să subliniem rolul esențial al femeilor în politică și în societate în general și să le susținem în implicarea lor în procesul decizional. Femeile aduc o perspectivă diferită și valoroasă, iar acest lucru poate contribui la dezvoltarea comunităților locale și la creșterea participării civice. Mulțumesc tuturor doamnelor pentru curajul și determinarea pe care le-au arătat și le transmit un mesaj de încurajare: implicați-vă pentru că vocea fiecărei femei contează și este indispensabilă pentru o societate echilibrată și corectă.”, a concluzionat Onofrei.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.