Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Subprefectul prins cu amanta în pat, o tânără funcționară

Publicat

in

Amantlâc la nivel înalt. De câteva zile, o fotografie înfățișându-i pe Marian Grigoraș, subprefect, și pe Mara Gheran, o tânără funcționară a Primăriei Iași, a fost distribuită la persoane din mediul politico-administrativ.

Imaginea îi prezintă pe cei doi, aflați în pat, el, în tricou, privind probabil la televizor, ea, acoperită cu un cearșaf. Fotografia, care dovedește relația extraconjugală a subprefectului PNL, e făcută de Mara Gheran și a ajuns la REPORTER DE IAȘI prin email de la o sursă care a refuzat să-și decline identitatea.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Reporter de Iași a luat decizia publicării acestei poze nu pentru a face audiență din senzațional, ci pentru că reprezintă epilogul unui articol din vara acestui an.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

În luna iulie 2023, Mara Gheran s-a angajat, surprinzător, la Primăria Iași după ce, în anteriorii ani, ocupase alte patru posturi la stat: șef cabinet parlamentar, consilier la Instituția Prefectului, referent la ApaVital, inspector la Primăria Podu Iloaiei.

Așadar, această imagine poate fi răspunsul la succesul fulminant în cariera publică pe care Mara Gheran l-a avut în ultima perioadă. În orice țară civilizată, cu democrație funcțională, după o astfel de dezvăluire publică, Marian Grigoraș și-ar încheia, prin demisie, misiunea.

În iulie, REPORTER titra: „Sute de tineri încearcă să se angajeze, fiind respinși în concursuri aranjate”. Acum vine demonstrația.

continuarea în Reporter de Iaşi

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.