Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Micuţa Larisa, fetiţa jandarmeriţei ucise pe trecere la Suceava, s-a infectat în spital. Medicii luptă să-i salveze viaţa

Publicat

in

Viaţa micuţei Larisa, fetiţa jandarmeriţei ucise pe trecere, la Suceava, în luna noiembrie a anului trecut, este din nou în pericol. Copila de nici 2 luni de zile a contactat o infecție intraspitalicească într-un spital din București. Pe 14 noiembrie 2018, Irina Cristina Airinei, în vârstă de 40 de ani, angajată a Inspectoratului de Jandarmi Suceava, împreună cu copilul ei de un an și șase luni, aflat în cărucior, au fost lovite violent de o mașină când încercau să traverseze strada, pe trecerea de pietoni. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Jandarmeriţa a murit imediat după accident, iar fetița ei, Larisa, a ajuns la spital în comă. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Micuţa Larisa, sub tratament cu antibiotice

După aproape patru luni de la tragicul accident în care și-a pierdut mama, copila de un an și zece luni, a fost nevoită să-și întrerupă tratamentul de kinetoterapie în Centrul de Recuperare “Nicolae Robănescu” din București, după ce a contactat o infecție intraspitalicească iar viața i-a fost pusă din nou în pericol.

În prezent, fetiţa este intubată, iar medicii îi administrează tratament cu antibiotice.

Medicii se luptă acum cu acel virus intraspitalicesc, care îi pune acum în pericol atât recuperarea, cât și viața, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Mamă şi fetiţa ei, spulberate pe trecerea de pietoni la Suceava

Larisa a rămas fără mamă, maiorul de jandarmi Irina Airinei, moartă la doar 40 de ani, după ce a fost spulberată de o maşină. Tragedia s-a produs în 14 noiembrie, în jurul orei 13.20, chiar în faţa Palatului de Justiţie.

Irina Airinei traversa un bulevard aglomerat, pe trecerea de pietoni, împingând căruţul în care se afla copilul ei.

Irina a murit la câteva minute după impact, iar Larisa a suferit traumatisme multiple, cele mai grave leziuni fiind cele de la cap. 

Copilul are nevoie de servicii medicale de lungă durată, într-o clinică specializată.

Larisa împreună cu tatăl ei vor fi nevoiți încă o lungă perioadă să stea prin spitale, pentru recuperarea micuței. Cei care vor să ajute, o pot face donând bani în conturile deschise pe numele tatălui Larisei.

Contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON este deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Contul în Euro RO55 UGBI 0000 3320 2100 5EUR cu SWIFT UGBIROBU este deschis pe numele Maniliuc Victor Daniel la Garanti Bank Suceava.

Cont la Banca Transilvania, pentru cei care nu au posibilitatea să pună în cont la Garanti,

RO45BTRLRONCRT00K1277202, pe numele Maniliuc Victor Daniel. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.