Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Au ramas fara mama si au nevoie de ajutor: “Ai plecat de langa noi intr-o dimineata si ai spus ca te intorci…”

Publicat

in

Emilia Porumb, o tânără mamă în vârstă de 28 de ani din comuna Bălăbănești, județul Galați, a murit pe patul de spital. Femeia avea trei fetițe cu vârste de 11, 9 și 3 ani. Mama lor a fost lovită de o mașina pe data de 7 ianuarie. A ajuns la spital în stare gravă, iar medicii nu i-au dat nicio șansă. Copilele au sperat până în ultima clipă că mama lor se va întoarce acasă. Acum sunt distruse de durere. Copila ce mare a postat un mesaj prin care își strigă suferința. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

“DRAGA MAMA ai plecat de langa noi intr-o dimineata, ne-ai lasat acasa cu tata si ai spus ca te intorci…. Au trecut 15 zile dar tu nu te-ai intors. M-am tot rugat la Sfantul Ion, si la toti sfinitii dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugaciunile. M-am tot uitat spre poarta si pe drum poate te vad venind acasa…. Azi am aflat, si tare ma doare inima, ca nu o sa mai vii niciodata acasa. Cine ne mai tine in brate si cine ne mai spune noapte buna? Inima ca a ta, mama, nu mai are nimeni… Ai luptat sa ne tii impreuna pe toate trei langa tine si cine stie daca, acum dupa ce tu ai plecat, vom mai putea sta una langa alta?…. Ne-a fost tare greu fara tine in cele 15 zile dar acum, ca nu mai vii acasa, o sa ne fie mult, mult mai greu…… Cine o sa ne ajute? Cine va fi alaturi de noi? La cine sa mai spunem” mama”? Numele tau MAMA ramane scris doar in inimile noaste… si pe o cruce intr-un cimitir. Te-am iubit si te iubim dar dragostea noastra nu a fost de ajuns ca sa te putem avea langa noi”.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Copiii au acum mare nevoie de sprijin material. Au nevoie de o casa deoarece imobilul in care locuiesc nu este al lor. 

“Fac acest apel la toti cu suflet mare si care pot ajuta sa nu ezita sa o faca, pentru acești copii totul este bine venit. Cei care vor să ajute, pot găsi familia în localitatea Bălăbănești (județul Galați) strada Principală nr.29, lângă sediul Poliției, sau la numărul de telefon: 0748976608 – Mihai Hotnog (tatăl fetelor)sau 0742777413 doamna Viorica Balaban

În ajutorul copiilor a sărit preotul din comuna vasluiană Grivița care face apel la toți oamenii cu suflet mare să ajute familia. 

„Vă invit să dăruiți puțină speranță unor copii care sunt triști. O mână întinsă, poate sterge o lacrimă si readuce zambetul in ochii acestor fetițe, o hainuta care a ramas mică copilului tău poate aduce puțină căldură si multă bucurie in sufletele lor, o jucarie de care copilul tău s-a plictisit poate insemna totul pentru ele, o bomboană pe care o muți de pe o masă pe alta,poate aduce dulceață pe buzele lor, un bănuț pe care-l pui uitat printr-o cană, poate pansa rana mamei! Oricine doreste sa întindă o mână de ajutor, îl așteptăm cu drag la Biserica din Grivița! Doamne ajută!”, a postat preotul Andrei Mereuță pe rețelele de socializare. 

Mihaela SIMA

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.