Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Preotul care aduce tinerii la biserică! A gasit modalitatea de a face slujbele şi predicile pe placul noii generaţii 

Publicat

in

Peste 200 de liceeni din zona Vasluiului au participat la taberele organizate de Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, în colaborare cu Protopopiatul Vaslui. Adolescenții s-au bucurat de activități diverse, într-un cadru natural deosebit, la marginea pădurii Chitoc. De bună desfășurare a acțiunii s-a ocupat indeaproape protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasa, cunoscut drept un apropiat al tinerei generații. Aşa se face că unul dintre cei mai gospodari preoţi din Eparhia Hușilor este mereu preocupat de soarta și nevoile tinerilor.

 Chirvase este de altfel preotul care aduce tinerii la biserică. Și asta pentru că a găsit modalitatea de a face slujbele şi predicile pe placul noii generaţii.

Avis Coffee Shop

În taberele ortodoxe au fost atât activități sportive și de divertisment, cat si drumeții si dezbateri pe teme interesante.
„Am urmărit creșterea gradului de socializare și de comuniune între tinerii prezenți, oferindu-le ocazia să petreacă un timp de calitate, într-o atmosferă de vacanță. Au fost două serii, prima având că tema: Cum să aleg binele?, iar a doua: Hristos ne ia sau ne dă libertate?!. In mijlocul participanților a fost prezentă Teodora Diana Paul, studentă la Cluj, care este urmărită, pe canalele TV și în spațiul virtual și care e apreciată pentru curajul mărturisirii adevărului de credință. Le mulțumim tuturor, organizatori și participanti! Tabăra s-a dovedit a fi un succes!” a menționat părintele protopop Adrian Chirvasă.

Proiectul s-a derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și a fost cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.