Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Primaria a tinut toata vara parcurile de joaca inchise sau in paragina! Acum se plange ca au crescut preturile pentru reparatii 

Publicat

in

Primaria Vaslui anunță cu surle și trâmbițe alocarea a 3,2 milioane de lei pentru reabilitarea parcurilor de joacă pentru copii din municipiul Vaslui. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Creșterea prețurilor la materialele de construcții afectează și proiectul „Reabilitare parcuri de joacă pentru copii” din municipiul Vaslui. Pentru ca investiția să se deruleze în continuare. Consiliul Local Vaslui va actualiza indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ca urmare a actualizării devizului general.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Ajustarea s-a realizat la solicitările de plată, exclusiv pentru restul de executat la data intrării în vigoare a legislației care prevede ajustarea preţurilor contractelor de achiziţie publică

Valoarea totală a obiectivului de investiţii conform devizului general actualizat este de: 2.768.145,29 lei fără TVA, din care C+M 1.747.471,11 lei fără TVA; 3.286.640,68 lei, inclusiv TVA, din care C+M 2.079.490,62 lei inclusiv TVA.

„Determinarea preţului final al contractului se realizează în baza situaţiei centralizatoare care va cuprinde totalitatea cheltuielilor efectuate în baza contractului, inclusiv în baza actelor adiţionale la acesta, însuşită de executant, diriginte de şantier şi aprobată de autoritatea contractantă, prin încheierea unui act adiţional la contract, iar preţul final al contractului de achiziţie publică trebuie să se încadreze în valoarea indicatorilor tehnico – economici actualizaţi, după caz, aferenţi obiectivului de investiţii care face obiectul contractului, aprobaţi potrivit legii”, se arată în referatul la proiectul de hotărâre. În multe zone din oraș parcurile de joacă au reprezentat un real pericol pentru copii pe perioada verii, dar cu toate astea au fost ținute deschise, în ciuda reclamațiilor venite de la părinți. Altele au fost închise și așa au rămas. Acum, în prag de iarnă, Primăria a decis să investească, dar a început deja să se plângă că are nevoie de bani mai mulți. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.