Conecteaza-te cu noi

Afaceri

Din 24 februarie, Rotiseria Familia Safir se mută într-o nouă locație – în Centrul Civic, lângă Dublin Irish Pub

Publicat

in

Începem anul 2023 cu vești bune! Din 24 februarie, Rotiseria Familia Safir se va muta într-o nouă locație, într-un spațiu modern, localizat central, pentru a răspunde cerințelor clienților noștri.

Dotată cu echipamente de ultimă generație și oferind același gust original în alt ambient, noua locație a Rotiseriei va deveni cu siguranță un punct de atracție în centrul orașului Vaslui.

Avis Coffee Shop

Atât pentru meniul său, în care folosim doar carne de pui proaspătă din Fermele Safir și condimente 100% naturale, toate îmbinate cu măiestrie și precizie, cât și datorită ofertelor special create pentru această locație.

• De Dragobete, cadouri surpriză pentru clienții Rotiseriei

Și pentru că deschiderea Rotiseriei Familia Safir are loc în zi de sărbătoare, primii 50 de clienți, care cumpără minim două meniuri, vor primi un cadou la alegere, pe care sa il ofere persoanei iubite. Cadourile vor fi oferite doar clienților care vor prelua comanda direct de la locație.

• Rotiseria Familia Safir – concept unic în Vaslui

Rotiseria Familia Safir, unică în municipiul nostru, prezintă o gamă extinsă de meniuri, combinații și platouri, potrivite pentru orice ocazie: ieșirile cu gașca, întâlnirea cu iubita, pe drum, la serviciu, petreceri în familie sau pachețel pentru școală, care cu siguranță va fi adorat de către cel mic.

Și cum toate aceste bunătăți ar trebui să ajungă la voi în cel mai scurt timp, ne-am pregătit din timp cu un site nou în care puteți comanda ușor și rapid fiecare fel bun și delicios: https://www.rotiserie.safir.ro/.

Descoperă felul nostru de a fi buni în fiecare preparat și meniu comandat, în fiecare surpriză și noutate pe care v-am pregătit-o în noua locație! Când ați încercat ultima dată cartofi MOV originali?

Urmăriți-ne în continuare pentru alte surprize. Curioși să încercați?

Populare

Stiri din categoria: Afaceri Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.