Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Sute de candidați vor susține examenul auto în doar două zile. Examinatorii se vor deplasa și la Huși

Publicat

in

La sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de sâmbătă și duminică, peste 500 de candidați vor avea șansa să susțină examenul auto.

Pentru a veni în sprijinul viitorilor șoferi care trebuie să susțină examenul auto, Servicul Public Comunitar Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui anunță că în ziua de 26 martie 2023, activitatea de examinare practică la proba de traseu va fi susținută și în municipiul Huși. “Astfel, candidații din zona respectivă nu trebuie să se deplaseze la Vaslui pentru a susține examenul. În zilele de 25 și 26 martie examinatorii din județul Vaslui vor beneficia de aportul unor colegi delegați din cadrul altor servicii publice comunitare din țară.
Este vorba de examinatori din județele Covasna și Iași care vor veni în județul Vaslui, pentru a-i ajuta pe polițiștii vasluieni să examineze cât mai mulți candidați”, a declarat prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei.

Avis Coffee Shop

Pentru activitățile de examinare, preschimbare permis românesc și înmatriculări, în zilele de 24 și 25 martie 2023, programul de lucru va fi cuprins în intervalul 8.00-14.00
În cele două zile în care la Vaslui vor fi detașați examinatori din alte județe, la ghișee se vor prelua documente fără o programare făcută în prealabil.
Persoanele care depun documentația cerută potrivit legislație în vigoare pentru înmatriculare, vor ridica plăcuțele în ziua de 27 martie, dupa ora 13.00.
“S-au făcut solicitări către Serviciile Publice Comunitare Regim Permise Conducere și Înmatriculare din mai multe județe, care au o activitate ceva mai redusă.
Scopul acestor măsuri este acela de a rezolva problemele cetățeanului şi facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem! În prezent, vasluienii așteaptă circa două luni pentru a susține proba practică a examenului auto”, a mai spus prefectul.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.