Conecteaza-te cu noi

Moda

De la ceas la șosete: necesitate și modă

Publicat

in

Ceasul unui bărbat a fost mereu un simbol al statutului său social, al importanței pe care el, bărbatul, o avea și o are între confrații lui, dar și în fața doamnelor. Mereu a fost important pentru o anumită clasă de bărbați ce ceas poartă.

Încă din vremurile în care ceasul era legat de buzunarul vestei de la costum cu un lănțișor frumos lucrat, ceasul era o demonstrație a puterii, a statutului social și al celui financiar, desigur. Nu toți bărbații purtau ceas în acele vremuri, acest accesoriu fiind întotdeauna asociat cu domnii la costum,  purtând elegant un joben sau o pălărie.

Avis Coffee Shop

Măsura potenței financiare însemna, în acele vremuri,  însăși posesia acestui accesoriu. În zielee noastre însă, puterea financiară se măsoară în calitatea ceasului,  în brandul care l-a creat și în materialele folosite.

Pentru vremurile pe care le trăim, un ceas Casio este măsura și etalonul puterii financiare, deși brandul are și produse mai accesibile.  Însă, incontestabil, un Casio la mâna unui bărbat spune povestea statutului său și a stilului său de viață.

Nu toate categoriile de bărbați ar purta un Casio. El este creat special pentru zona bărbatului cu un job important, un bussiness man, un CEO și în general un bărbat a cărui vestimentație zilnică este un costum bine croit, de la un designer la fel de celebru.

Este un statement zilnic al puterii sale, a ceea ce reprezintă în societate, a statutului său, a gusturilor sale indiscutabile.

Cu un singur click pe https://www.fashiondays.ro/g/barbati-casio/ceasuri alegerea unui ceas Casio devine doar o chestiune de gusturi,  gama variată de modele fiind versatilă și adaptabilă oricărui bărbat care îți dorește să poarte un astfel de accesoriu.

Până la urmă, să recunoaștem,  gama accesoriilor accesibile bărbaților este foarte redusă comparativ cu a femeilor, deci ceasul este un mijloc perfect pentru a etala un accesoriu de calitate.

Pe de altă parte, oferta de șosete Nike de pe Fashion Days ne reamintește despre cât de confortabil trebuie să se simtă picioarele noastre pe timpul zilei, indiferent de activitatea pe care o desfășurăm. Cu cât activitatea noastră ne solicită mai mult picioarele și este mai obositoare, cu atât mai utile sunt șosetele Nike.  

Materialul din care sunt confecționate este bumbac de cea mai bună calitate și, dacă ținem foarte mult la confortul si sănătatea picioarelor, acestea sunt șosetele ideale.  Indiferent dacă stăm toată ziua încălțați în pantof, la un birou, dacă avem un job care necesită foarte multe deplasări pe jos sau dacă suntem angrenați în viața sportivă, șosetele Nike sunt varianta perfectă pentru orice activitate.

Ultimul lucru pe care ni-l dorim este să avem seara, la sosirea acasă,  dureri de picioare sau un disconfort creat de ciorapi inadecvați sau slab calitativi,  motiv pentru care vom alege mereu șosetele Nike pentru picioare fericite.

Populare

Stiri din categoria: Moda Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.