Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Trădătorii PNL sunt disperați. Primarul Boroș, tot mai aproape de PSD! Dumitru Buzatu: Suntem deschiși la orice achiziție

Publicat

in

Este agitație în rândul pseudo-politicienilor care au migrat de la PNL la PSD. Adepții prostituției politice sunt bulversați după ce au aflat că totul este posibil atunci când vine vorba de politică. Așa cum ei au fugit la PSD, la fel poate face și actualul primar al municipiului Vaslui, Dumitru Boroș. Chiar președintele PSD Dumitru Buzatu este cel care le-a dat vestea proastă. Atunci când au părăsit barca liberală, migratorii au spus că sunt nevoiți să trădeze din cauza primarului Dumitru Boroș acuzându-l pe acesta că nu și-a respectat niciuna din promisiunile din campania electorală. Mai mult, unele voci l-au mai acuzat pe primarul Bârladului de lipsă de comunicare. Trădătorii au fugit din PNL convinși fiind că scapă de Dumitru Boroș. Liderul social democraților vasluieni are însă vești proaste pentru ei. Dumitru Buzatu a afirmat în cadrul unei emisiuni televizate că totul este posibil, inclusiv ca actualul primar al Bârladului să fie candidatul PSD. La auzul acestei vești foștii liberali au început să se agite. “Noi am plecat de la PNL din cauza lui Boroș acum el să vină peste noi? Nu putem accepta. Cu el nu s-a putut niciodată comunica, și-a făcut gașca lui și nimeni altcineva nu a mai contat. Auzim acum că și senatorul Bîca ar vrea să candideze de la PSD. Nici el, nici Boroș nu pot veni aici” a declarat unul din foștii liberali. În ultimele zile mai mulți trădători au început să pună întrebări atât la PSD cât și la PNL despre o eventuală plecare a lui Dumitru Boroș la social democrați. Mințile pseudo-politicienilor s-au înfierbântat și mai tare după ce l-au auzit pe Dumitru Buzatu afirmând că nu exclude o candidatură a primarului de Bârlad pe listele PSD. 

“Putem încerca să îl cooptăm pe domnul Boroș la PSD, eu am  o deschidere foarte mare în ceea ce privește găsirea unor candidați care să fie capabili să gestioneze treburile Bârladului. Consiliul Județean Vaslui a investit foarte mult în acest municipiu. Indiferent care va fi primarul, vom continua să acordăm sprijinul nostru. Dacă domnul Boroș își va exprima opțiunea să candideze pe listele PSD, vom discuta lucrul acesta”, a declarat Dumitru Buzatu. Întrebat dacă nu își supără colegii de coaliție dacă îl primește la PSD pe Dumitru Boroș, Buzatu a răspuns: “Probabil că unii dintre dânșii nu înțeleg ce vorbim. Dacă un om vrea să candideze la PSD, eu să îi spun să se ducă la PNL că se supără ăia că ai venit la noi? Să fim serioși, oamenii apelează la partidele care consideră ei că le pot oferi cel mai mare sprijin și din punctul acesta de vedere noi suntem deschiși la orice achiziție”, a mai afirmat Dumitru Buzatu.

Avis Coffee Shop

Nemulțumiți că primarul Dumitru Boroș nu și-a respectat promisiunile făcute bârlădenilor în campania electorală și că municipiul Bârlad arată ca după bombardament, iar lucrările de reabilitare a infrastructurii sunt făcute haotic, 46 de membri liberali au migrat la PSD. 

Alianța Boroș -Bîca- Polak, un alt motiv de nemulțumire

Plecarea lui Georgică Vulpe la PSD reprezintă un semnal de alarmă pentru primarul Dumitru Boroș. Prin primirea lui Vulpe în rândurile social democraților se închide definitiv ușa pentru edilul Bârladului de vreme ce acesta din urmă cocheta tot mai des în ultima vreme cu ideea de a migra și el spre PSD. Primarul Boroș a reușit de altfel să stârnească un val de nemulțumiri în rândul liberalilor bârlădeni. Aceștia îl acuză pe Boroș că nu a demonstrat că ar fi un primar pentru Bârlădeni ci mai degrabă un edil care se lasă manevrat de diverse interese. Nici alianța dintre Boroș și senatorul Iulian Bâca sau turmentatul deputat Tudor Polak a cărui familie a țepuit de bani zeci de vasluieni, nu este privită cu ochi buni de liberalii bârlădeni. Primarul Boroș s-a rupt practic de organizația PNL, iar lipsa de comunicare cu ai săi colegi și modul în care i-a persiflat constant au dus la apariția valului de nemulțumiri. 

Vulpe a vrut funcții, dar PNL nu a cedat șantajului

Grupul de migratori de la PNL a fost condus de Georgică Vulpe, un personaj pe care în realitate formațiunea liberală nu și-l mai asuma deoarece îl radiase din rândurile sale încă de anul trecut.

Toată lumea știe că Vulpe este un mai vechi dușman al lui Boroș, dar și că era nemulțumit din cauză că liberalii nu i-au îndeplinit dorințele în materie de funcții. După ce i s-a refuzat postul de viceprimar, Georgică Vulpe a pus ochii pe funcția de director al Casei Corpului Didactic, dar nici aici nu a avut mai mult succes. Cum a rămas cu buza umflată, “marele liberal”  și-a vopsit părul din galben în roșu. Cu siguranță că năravul a rămas același, iar când se va ivi o altă oportunitate, Vulpe va demonstra asta. 

În vara anului 2021 Organizaţia PNL Bârlad şi-a desemnat preşedintele în persoana lui Georgică Vulpe, la mai puţin de o săptămână după ce forul local mai desfăşurase o conferinţă de alegeri, în urma căreia câştigătorul funcţiei de preşedinte a fost primarul Dumitru Boroş, scrutin contestat ulterior şi invalidat de conducerea organizaţiei judeţene a partidului.

Preşedintele ales pe data de 16 iunie 2021, Dumitru Boroş, declara că el a fost ales în mod corect şi în conformitate cu prevederile statutului PNL, susţinând că alegerile organizate ulterior erau nelegale. Boroş preciza atunci că Georgică Vulpe nu mai este membru de partid, deoarece îşi prezentase demisia.

Doi bărbați și o femeie, virali pe internet după ce s-au bătut lângă sediul Poliției din Suceava

Bătaie cu pumni şi picioare în centrul oraşului Suceava. Protagoniștii scenelor au fost doi bărbaţi şi o femeie, chiar lângă sediul Poliției Locale.

Scene şocante în centrul muncipiului Suceava. Doi bărbați și o femeie şi-au împărţit ieri pumni şi picioare în plină stradă, la doi paşi de sediul Poliţiei Locale.

Conflictul a fost filmat, iar clipul a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini se vede cum un bărbat la bustul gol, își împarte pumni și picioare cu alt bărbat.

Se pare că inițial, femeia a fost luată la bătaie de bărbatul dezbrăcat. Aceasta a fost trântită la pământ de față cu un polițist local.

Mai mult, ea a pus mâna pe o bâtă găsită pe spațiul verde și a ripostat, lovindu-l pe atacator. În apărarea femeii a intervenit un alt bărbat, iar cei doi indivizi au început să se bată.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.