Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un bărbat a rămas fără o mână în urma unui accident de muncă. Victima și-a prins brațul într-un utilaj

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost transportat, joi, la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ după ce şi-a prins mâna într-un utilaj de la o societate comercială din municipiul Bârlad, suferind o amputaţie de antebraţ stâng, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

‘Pacientul a fost găsit stabil hemodinamic şi respirator, dar cu amputaţie aproape completă antebraţ stâng. A fost transportat în regim de urgenţă la Spitalul Municipal Bârlad. Bărbatul lucra la un atelier de mobilă. A fost adus la ambulanţă de patron. Medicii de la Bârlad îl evaluează şi vor hotărî dacă membrul superior mai poate fi salvat’, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Avis Coffee Shop

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului.

De asemenea, verificări în acest caz vor fi demarate şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.