Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Elev amenințat cu cuțitul de un coleg! Totul ar fi pornit de la o fată

Publicat

in

Scandalurile dintre elevi au ajuns la ordinea zilei. Încă un incident şocant s-a petrecut între doi tineri, într-un parc din Huşi, judeţul Vaslui. Adolescentul, care a împlinit chiar în ziua incidentului vârsta majoratului, a scos un cuţit şi l-a ameninţat pe colegul său de 17 ani. Totul ar fi pornit de la o fată.

Chiar în ziua în care a devenit major, tânărul l-a ameninţat cu un cuţit pe colegul său de 17 ani, în parcul de lângă liceu.

Avis Coffee Shop

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit cu o seară înainte iar totul ar fi început de la o fată. Ar fi reuşit totuşi atunci, cel de 17 ani să scape din mâinile agresorului său. A doua zi când s-au întâlnit întâmplător în parc lucrurile au escalat rapid. 

Pe imaginile surprinse de un martor se observă cum elevul și-a prins victima de cureaua rucsacului și tot îi arăta, sugestiv, cuțitul, pe care l-a și apropiat la un moment dat de gâtul băiatului de 17 ani.

Agresor: De ce ai fugit aseară? Ia! Mai eşti şmecher? Îţi ceri scuze? Şi nu mai dai mesaje la fete mai mititele, ai înţeles?

Tânăr: Da, boss! 

Imaginile au ajuns în scurt timp şi la poliţişti, iar tinerii au fost identificaţi şi mai apoi audiaţi la sediul Poliției din Municipiul Huși.

Bogdan Gheorghiță , purtător de cuvânt IJP VASLUI: În cauză, a fost deschis dosar penal și sunt efectuate cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Huşenii sunt îngroziţi de comportamentul băiatului, însă nu îşi pot explica evoluţia unui astfel de comportament în rândul tinerilor.

Băiatul de 18 ani este cunoscut ca fiind un „elev problemă”

Localnică: Nu e normal aşa ceva la nişte copii, dar pleacă probabil de acasă, din educaţia părinţilor. De la şcoală mai puţin, că în permanent se aruncă vina pe profesori: profesorii nu au grijă, profesorii nu fac. Dar profesorii au atâţia elevi la atâtea ore într-o zi, iar părintele are 2 copii acasă. 

Localnic: Trebuie pedepsit, că n-ai cum aşa. Păi ce facem? Îl laşi astăzi, mâine iar începe. 

Oamenii legii trebuie acum să se stabilească dacă tânarul a dus cuţitul şi în incinta şcolii. Acesta este cunoscut ca fiind un elev cu probleme de comportament, mai ales că în urmă cu un an a fost implicat într-un scandal în care ar fi provocat un profesor. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.