Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

ATELIERUL DE DINȚI din Vaslui a strălucit în Dubai- FOTO

Publicat

in

Reușita excepțională pentru medicii fondatori ai Centrului de Excelență în Stomatologie – Atelierul de Dinți, din Vaslui, singurii din județ prezenți la Envista Summit 2023, în Dubai.
In perioada 11- 13 mai, Envista, lider mondial în stomatologie, a lansat Congresul Internațional de Medicină Dentară. Aproximativ 1.250 de participanți medici de renume în domeniu, doctori în științe medicale din Statele Unite, Africa și Europa, medici cu experiență clinică și bază academică au schimbat informații despre inovațiile din domeniul stomatologiei, au prezentat cele mai bune soluții de tratament și rezultate de succes ale unor cazuri dificile.
Au fost acoperite subiecte din domenii diferite ale medicinei dentare, cu accent pe implantologie orală convențională și avansată, ortodonție, tehnici de diagnostic și tratament digitale precum scanarea intraorală digitală, proiectarea lucrării digital în software CAD-CAM, printare și sinterizare laser, până la forma finală protocol full digital.
„A fost o onoare să particip la Congresul de Medicina Dentara Envista, in Dubai, alături de soția mea, dr. Andra Iordan Apostu, fiind singurii medici din județul Vaslui prezenți la acest eveniment de importanță majoră la nivel global. Am avut oportunitatea de a învăța tehnici de tratament de la medici-profesori doctori cu o contribuție majoră în domeniul stomatologiei de performanță. Tot în cadrul Envista, am putut testa și achiziționa două echipamente medicale, lansate în 2023, de imagistică dentară și scanare intraorală cu software îmbunătățit cu Inteligență Artificială. Acestea vor fi disponibile pentru pacienții clinicii noastre în următoarele 3 luni”, a declarat dr. Ionuț Georgian Iordan, directorul medical al Centrului de Excelență în Stomatologie – Atelierul de Dinți Vaslui.
Trebuie spus că soții Iordan sunt medici specialiști Protetică Dentară, cu competență în Implantologie Dentară Convențională și Avansată, Permis CNCAN Radio-Diagnostic și Imagistică Medicală Nivel 2.

Tehnologia de vârf a ajuns la Vaslui

Avis Coffee Shop

Participanții au avut ocazia să-și demonstreze abilitățile medicale și să aprofundeze noi metode de tratament menite să îmbunătățească serviciile stomatologice și experiența pacienților la dentist, in cadrul a peste 80 de sesiuni de prezentare și modele inspiraționale, demonstrații interactive, workshop-uri, evenimente de socializare. ”În cadrul Envista, am participat la expunerea unor cazuri – pacienți tratați cu succes de către medici de talie internațională care au avut bunăvoința de a ne prezenta protocolul de tratament, tehnicile de avangardă folosite, echipamentele de ultimă generație care le-au ușurat munca. Pe lângă prezentările de caz, am putut asista la workshop-urile dedicate, unde am avut posibilitatea de a exersa tehnicile descrise, sub supravegherea medicilor mai sus menționați. De asemenea, la standurile de prezentare a echipamentelor, am fost puși la curent cu noile truse chirurgicale pentru implantologie convențională – implanturi convenționale, precum și cu trusele chirurgicale folosite în implantologia avansată – implanturi zigomatice, pterigoide, etc. Ne-au fost explicate noutățile legate de supraprotezare pe implanturi dentare, soluții de Multi-unit, Ball-Atachment. Suntem nerăbdători să punem în practică noutățile de care am beneficiat în cadrul acestui Congres de Stomatologie, pentru confortul și siguranța pacienților noștri, în cadrul clinicii Atelierul de Dinți Vaslui“, a afirmat si dr. Andra Iordan Apostu. Scopul Summit-ului Envista a fost acela de a crea oportunitatea, pentru participanți, să intre în contact cu cea mai nouă tehnologie din stomatologie și să-și ridice serviciile medicale la următorul nivel. Medicii vasluieni au testat echipamente de ultimă generație și au achiziționat două aparate de imagistică dentară 3D și Scanare Intraorală cu soft AI.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.