Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Ignorați de autorități și lăsați se se chinuie în spitale, bolnavii din județ mai au o speranță: Asociația Filantropia a Episcopiei Hușilor- FOTO

Publicat

in

Asociația Filantropia a Episcopiei Hușilor este una dintre organizațiile care își dedică activitatea pentru ajutorarea persoanelor aflate în suferință din județul Vaslui. Această organizație este condusă de părintele Vladimir Beregoi, care este mereu preocupat de soarta celor singuri și bolnavi, de copiii carora părinții nu au ce să le pună pe masă sau care nu pot merge la școală din cauza sărăciei.

Asociația Filantropia a Episcopiei Hușilor oferă o gamă largă de servicii medicale și sociale pentru persoanele aflate în dificultate. Printre acestea se numără servicii medicale gratuite, consiliere psihologică, servicii de îngrijire la domiciliu, îngrijire paliativă, precum și servicii de asistență socială pentru persoanele fără adăpost sau aflate în situații de criză.

Avis Coffee Shop

Părintele Vladimir alături de preoții din Eparhia Hușilor, angajații Asociației Filantropia și voluntarii, fac zilnic eforturi pentru a-i ajuta pe sărmanii din județ. Aceștia oferă hrană, îmbrăcăminte, medicamente și alte bunuri de strictă necesitate, precum și sprijin moral și spiritual pentru a-i ajuta pe cei aflați în suferință să depășească momentele grele.

Asociația Filantropia și-a extins activitatea în toate comunitățile din județul Vaslui. În prezent, organizația are o echipă dedicată de medici, asistenți sociali și voluntari care lucrează neobosit pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate.

Asociația „Filantropia Ortodoxă” a Episcopiei Hușilor, a derulat, în perioada 17-19 mai 2023,  în municipiile Huși, Vaslui și Bârlad, campania de informare „Sănătate pentru toți”, acțiune menită să facă cunoscute serviciile medicale pe care Asociația le pune la dispoziția beneficiarilor.

„Cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie, am realizat o Campanie de informare, pe care am intitulat-o „Sănătate pentru toți”, prin intermediul căreia am făcut cunoscute o parte din serviciile medicale și sociale pe care le oferim.

Doamnele asistente medicale din cadrul Asociației noastre au interacționat cu numeroase persoane din Huși, Vaslui și Bârlad, cărora le-au prezentat informații detaliate privind Serviciul privat de ambulanță, Cabinetul de kinetoterapie și recuperare, Căminele pentru bătrâni, precum și serviciile de Îngrijire la domiciliu, prin care venim în sprijinul celor aflați în suferință, neputință și singurătate”, a menționat părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.