Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Două persoane rănite în urma unui incendiu izbucnit la o casă- FOTO

Publicat

in

Doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui incendiu izbucnit, duminică, la o locuinţă din comuna Dăneşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere şi spumă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la aproximativ două treimi din locuinţă şi exista pericolul de propagare la întregul imobil, precum şi la o anexă gospodărească. În incendiu au fost rănite două persoane, proprietarul locuinţei şi fiul acestuia. Întrucât era nevoie de intervenţia a încă unui echipaj de prim ajutor, la faţa locului a fost deplasată şi o ambulanţă aparţinând SAJ Vaslui. Victimele au fost salvate şi evaluate, primind primul ajutor în interiorul ambulanţelor. Ulterior cei doi bărbaţi, unul de 90 ani, iar celălalt în vârstă de 60 ani, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, aceştia fiind diagnosticaţi cu arsuri de gradele I şi II la nivelul feţei, gâtului, toracelui şi membrelor superioare. Bărbatul în vârstă de 60 ani era suspect şi de arsuri la nivelul căilor respiratorii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. Pompierii militari au lichidat incendiul fără a întâmpina probleme deosebite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spaţiu închis, bărbatul în vârstă de 90 ani aprinzând o lumânare, pe care, mai apoi, a scăpat-o pe jos.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.