Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

FOTO- Pentru tine, dragă Românie!

Publicat

in

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui a fost gazdă pentru preșcolarii Grupei Mari „Puișorii” de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 3 Vaslui, coordonați de doamnele educatoare prof. Balan Vasilica Iuliana, Vrabie Simona și doamna director prof. Cristina Lefter. Aceștia au sărbătorit Ziua Națională a României prin activitatea „Pentru Tine, dragă Românie!”.
Expoziția Permanentă a Secției de Etnografie și Artă Populară a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui a răsunat de glasuri de copii, care au recitat, cântat și dansat pe ritmuri patriotice.
S-au alăturat acestui demers și membrii Asociației „Museum Vasluiensis” care au făcut cunoscut Proiectul „Țesutul, meșteșug străvechi, îmbrățișat de generația contemporană”, cofinanțat de Primăria Vaslui și Consiliul Local Vaslui prin programul local pentru finanțarea nerambursabilă a activităților non-profit de interes general pe anul 2023 (domeniul – cultură).
Inimile „puișorilor” s-au umplut de admirație și de curiozitate pentru meșteșugul țesutului când li s-a propus să lucreze la războiul de țesut! Această activitate a adus pe chipurile și în inimile celor mici o adevărată bucurie.
Și, pentru că niciodată nu ești prea mic că să afli lucruri interesante despre țara ta și despre ce înseamnă să fii român, vă mulțumim tuturor pentru participare și vă confirmăm că vom răspunde afirmativ și la alte acțiuni viitoare.

Birsa Turism Fest Bijuterii

VIDEO: Mesajul managerului Muzeului Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui, prof. dr. Ramona Maria Mocanu cu ocazia Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.