Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Stângă de la Vetrișoaia s-a prăjit! De tot! Sedus și abandonat de băieții cu bani

Publicat

in

După ce a ales să se prostitueze stând umil la ușa PSD, acolo unde prietenul său Dan Marian îl aștepta cu brațele deschise, Corneliu Stângă, primarul din comuna Vetrișoaia, se plânge acum că a luat țeapă.

Stângă a migrat de la PNL la PSD și acum se plânge că nu primește bani. Edilul prăfuit a ales să se alieze cu partidul lui Dumitru Buzatu, coruptul care se odihnește în arest după ce a fost prins cu geanta de bani dată șpagă de Farmazon. Să înțelegem că primarul din Vetrișoaia a fost sedus și abandonat? Urmașii lui Buzatu i-au promis că-i dau și nu l-au satisfăcut sau nu i-au dat destul? Cel mai probabil Stângă a descoperit brusc că politica are un preț și că geanta de bani nu este la fel de plină ca în fotografii. După o călătorie neașteptată din tabăra PNL-ului către PSD, Stângă pare acum să se simtă ca un călător de pe Titanic, realizând prea târziu că nava sa politică se scufundă. Cumva, promisiunile făcute de urmașii lui Buzatu nu au fost îndeajuns de îmbietoare sau poate că nu au reușit să acopere cerințele financiare exagerate ale primarului migrator. 

Avis Coffee Shop

În ședințele foto din sediul PSD, Stângă părea să strălucească de fericire alături de susținătorii corupției. Acum, cu bugetul în față, trezit din aburii lui Bachus, pare că a fost lovit de tristețe. Poate așa se simte când descoperi că promisiunile politice nu sunt aur curat. Oare Stângă regretă că s-a alăturat unui partid cu o istorie împovărată de scandaluri și corupție și că a fost folosit ca pion într-un joc politic murdar? Cert este că Vetrisoaia asistă acum la un spectacol amar, cu primarul său în rolul principal, plângându-se că n-a primit suficiente „cadouri”. Moșul Buzatu este după gratii, dar spiridușii săi sunt liberi și poate în cele din urmă primarul din Vetrișoaia va primi ceva de la noii săi colegi. Măcar niște tămâie dacă până acum i-au dat doar… binețe. 

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.