Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Spiridușii Moșului Buzatu au împodobit bradul- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Cu bucurie în suflete și înțelepciune în acțiuni, membrii PSD au împodobit bradul din sediul partidului, dovedind că și în politică există loc pentru spiritul sărbătorilor. După ce au scurmat de zor prin gențile lui Dumitru Buzatu și au reușit să achite facturile la gaz, lumină și chirie, pesediștilor le-au rămas câțiva bănuți și pentru un brad.

Cu Mos Crăciun Buzatu aflat în arest pentru că nu a fost cuminte și a intrat în colimatorul regelui Farmazon, spiridușii PSD așteaptă cu nerăbdare sărbătorile, sperând că mentorul lor va fi eliberat. Cu bradul împodobit, pesediștii speră la cadouri de la Moș Crăciun sau poate măcar la niște dulciuri de la crăciunița Anuța. Așadar, atmosfera de sărbătoare la PSD este una plină de speranță și încredere că, în ciuda peripețiilor, spiritul politic poate aduce și un strop de magie în inimile celor care încă îl așteaptă pe Buzatu.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.