Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru: Da, nu avem voie să ne uităm trecutul, dar trebuie să căutăm mai profund semnificația acestei zile

Publicat

in

Cu ocazia celebrării Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie rămâne una dintre cele mai importante date din istoria națională. În această zi, se rememorează evenimentul ce a condus la unirea Moldovei cu Țara Românească, sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza. În acest context, președintele PNL Vaslui, deputatul Nelu Tătaru, a accentuat importanța de a privi dincolo de unirea teritorială, subliniind rolul și contribuția lui Alexandru Ioan Cuza în procesul de unificare a românilor.

„Astăzi se va scrie mult despre Unirea Principatelor. Se vor face multe urări, cuvintele vor fi dintre cele mai alese și esența acestei zilei va fi, pentru unii, întrecerea în texte sau evenimente… Da, nu avem voie să ne uităm trecutul, DAR trebuie să căutăm mai profund semnificația acestei zile. Dincolo de unirea teritorială, data de 24 ianuarie este dedicată omului, modelului, liderului care a reușit să unească, să stingă conflicte și care a unit românii într-un singur glas, Alexandru Ioan Cuza. La mulți ani, români, la mulți ani de unitate!”, a declarat președintele PNL Vaslui, deputatul Nelu Tătaru.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.