Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un bărbat şi cei trei copii ai săi, răniţi grav în urma exploziei unei butelii

Publicat

in

Trei copii de 5, 7 şi 8 ani şi tatăl lor, un bărbat în vârstă de 36 de ani, au fost răniţi, sâmbătă seara, în urma unei explozii produse la o locuinţă din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui.

„Persoanele sunt rănite, dar conştiente. Au fost trimise două ambulanţe B2 din cadrul Serviciului de Ambulanţă şi o autospecială B2 din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu. Echipajul de prim-ajutor din cadrul Secţiei Huşi a preluat o fată de 7 ani care prezenta arsuri gradele I şi II la nivelul membrelor superioare şi al feţei şi pe tatăl acesteia care a suferit arsuri gradele I şi II la nivelul membrelor superioare şi la faţă. Echipajele SAJ Vaslui au preluat o fată de 8 ani şi un băiat de 5 ani, diagnosticaţi cu arsuri de gradele I şi II pe faţă şi corp. Explozia nu a fost urmată de incendiu şi s-a produs în baia locuinţei, fiind dislocate planşeul de rigips şi uşa de acces în încăpere.

Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.