Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cum s-a produs accidentul de la Pădureni! Cei cinci tineri se întorceau de la un majorat când s-a dezlănţuit iadul

Publicat

in

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani au ajuns la spital, după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod. Două dintre victime sunt fraţi. Unul este în comă, iar celuilalt i-a fost amputat un picior. De vină ar fi şoferiţa, o studentă în primul an la medicină, care primise recent permisul de conducere. Fata a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea mari.

Birsa Turism Fest Bijuterii

Teribilul accident a avut loc în această dimineaţă în comuna Pădureni, la ieşirea spre satul Ivăneşti. Cei cinci tineri plecaseră spre Huşi de la majoratul unui prieten. Aveau de parcurs doar 11 kilometri. La un moment dat, maşina a ieşit de pe şosea.

Avis Coffee Shop

Oana Șopu, IPJ Vaslui: Ar fi pierdut controlul direcţiei de mers pe drumul comunal 35, în dreptul localităţii Pădureni, întrând în coliziune cu un cap de pod şi răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Două dintre victime sunt fraţi. Unul este în comă, iar celuilalt i-a fost amputat un picior

În urma impactului, o persoană care nu avea centura a fost aruncată din maşină. Victima a fost găsită de salvatori la mai bine de 10 metri de locul unde se afla autoturismul distrus. Un alt tânăr a rămas încarcerat şi a avut nevoie de sprijinul pompierilor militari. Potrivit unor surse, acul maşinii s-a oprit la 85 de kilometri pe oră.

La volan se află o tânără studentă în primul an la medicină la Iași. Alături de ea în mașină mai erau alți trei băieți și o fată, doi dintre ei sunt frați. Cel de 21 de ani a rămas internat la spitalul din Vaslui, în timp ce adolescentul de 17 ani a fost transportat de urgenţă cu elicopterul SMURD la Iaşi.

Teribilul accident l-a lăsat pe fratele mare fără un picior, iar pe cel mic în stare critică.

Şi ceilalţi trei tineri au ajuns la spitalul din Vaslui. Şoferiţa care a produs accidentul a scăpat doar cu o luxaţie. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultul a fost negativ. Poliţia a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi va stabili cu exactitate de ce maşina a lovit capul de pod.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.