Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un adolescent de 17 ani şi o tânără de 20 de ani, reţinuţi în urma unui accident grav produs în urmă cu două săptămâni / Băiatul s-ar fi aflat la volan

Publicat

in

O tânără de 20 de ani şi un adolescent în vârstă de 17 ani, implicaţi în urmă cu două săptămâni într-un accident rutier grav, pe raza comunei Pădureni, au fost reţinuţi de poliţişti după ce s-a stabilit că minorul era cel care ar fi condus maşina. În urma cercetărilor, poliţiştii au concluzionat că tânăra despre care s-a crezut iniţial că era la volanul maşinii, ar fi încredinţat vehiculul băiatului de 17 ani, în dosar fiind efectuate cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub aspectul încredinţării unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere şi favorizarea făptuitorului, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane care călătoreau în autoturism, cu vârste între 17 şi 20 de ani, toţi din municipiul Huşi, care au fost transportaţi la Spitalul Municipal Huşi, pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul efectuării cercetării la faţa locului, tânăra cercetată a declarat, contrar realităţii, că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului rutier. În urma cercetărilor efectuate în cauză, poliţiştii rutieri au stabilit că, tânăra i-ar fi încredinţat minorului cercetat autoturismul implicat în evenimentul rutier, spre a fi condus, atât în momentul producerii evenimentului rutier cât şi anterior, în noaptea de 15 spre 16 martie 2024, în diferite intervale orare, în timp ce tânăra ar fi circulat în autoturism, în calitate de pasager, pe scaunul din dreapta faţă. În ceea ce îl priveşte pe minorul de 17 ani, s-a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 martie 2024, în diferite intervale orare, ar fi condus un autoturism pe drumurile publice din comuna Pădureni”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier şi dispunerea măsurilor legale.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.