Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Marius Iamandi anunţă că trece de la vorbe la fapte pentru a schimba în bine faţa Bârladului

Publicat

in

În cadrul Conferinţei Judeţene a PUSL Vaslui, în prezenţa a peste 300 de delegaţi, Marius Iamandi Răianu a fost ales preşedintele organizaţiei, cel care va şi candida din partea umaniştilor la funcţia de primar al municipiului Bârlad.

Echipat cu vestă şi şapcă „Piedone Style”, Marius Iamandi Răianu a anunţat că trece de la vorbe la fapte pentru a schimba în bine faţa Bârladului, iar prima promisiunea a fost că în următorii patru ani, nu va exista nicio stradă fără asfalt.

Avis Coffee Shop

„După data de 9 iunie, vom trece cu toţii la treabă. Sunt convins că toţi oamenii ne votează ca să facem fapte, nu vorbe”, a declarat noul preşedinte al organizaţiei.

Prezentă la eveniment, preşedinta Biroului executiv, Graţiela Gavrilescu, a declarat că, acum, PUSL Vaslui este o echipă unită, o echipă statutară, şi că PUSL va face o figură frumoasă pe data 9 iunie, la sfârşitul zilei, când va avea şi consilieri judeţeni, şi primari şi, evident, primar al Municipiului Bârlad, în persoana domnului Marius Iamandi Răianu.

„Căluţul nostru este el mai micuţ, dar are o istorie veche, legată de o doctrină extrem de frumoasă, cea umanistă, dedicată oamenilor, a cărui fondator este profesorul Dan Voiculescu. Cu siguranţă, va face figură frumoasă şi PUSL va fi unul dintre partidele care vor conta şi mai mult pe scena politică românească, pentru că, da, căluţul nostru, cu un jocheu precum primarul Cristian Popescu Piedone, va fi câştigător!”, a declarat Graţiela Gavrilescu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.