Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Taximetrist rănit într-un accident provocat de pasageri beți și recalcitranți

Publicat

in

Accident grav la Lipovăț! Toate cele patru persoane aflate într-un taxi au suferit răni și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru îngrijiri medicale.
Conform informațiilor obținute, taximetristul este un tânăr subofițer de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, care desfășura activitatea de șofer de taxi în timpul său liber. Acesta a preluat o cursă cu trei pasageri care se aflau într-o stare avansată de ebrietate, existând suspiciunea că unul dintre aceștia ar fi consumat substanțe interzise, prezentând un comportament agresiv.
Pe traseu, pasagerii au devenit recalcitranți, agresivi, acționând asupra taximetristului, tragând de volan, lovindu-l și provocând pierderea controlului asupra vehiculului. Mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat, la bord rămânând încarcerat tânărul șofer. Colegii săi de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui au intervenit prompt pentru a-l extrage din vehicul.
Pasagerii continuau să prezinte un comportament recalcitrant și la sosirea cadrelor medicale și a forțelor de ordine.
Ulterior intervenției, toți cei patru implicați au fost transportați la unitatea medicală, unde au fost diagnosticați cu politraumatisme. Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.