Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

În minivacanța de Paște au avut loc peste 420 de acțiuni desfășurate de polițiști. 18 infractori ai fost prinși în flagrant.

Publicat

in

Atmosfera Paștelui nu a fost resimțită în inimile tuturor locuitorilor din Vaslui, deoarece polițiștii au avut o perioadă intensă în mini-vacanța de Paște: în decurs de 7 zile, poliția a primit 884 de apeluri la numărul de urgență 112 și a intervenit în peste 420 de situații, reușind să prindă în flagrant 18 infractori.

Birsa Turism Fest Bijuterii

În perioada 30 aprilie – 6 mai 2024, polițiștii vasluieni au fost sesizați de 884 de ori, prin apeluri 112, și au intervenit de peste 420 de ori, fiind prinși în flagrant delict 18 autori de infracțiuni.

Avis Coffee Shop

În minivacanța de Paște polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au organizat peste 40 de acțiuni punctuale de prevenire și de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică pe raza județului Vaslui, în urma cărora au aplicat 1.065 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 773.521 de lei.

Polițiștii rutieri au acționat pe căile de acces spre lăcașurile de cult și zonele de agrement, în punctele cu risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea, fluidizarea și controlul circulației pe principalele căi de comunicație spre și dinspre destinații turistice.

Totodată, pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost reținute 120 de permise de conducere și retrase 59 de certificate de înmatriculare.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui vor continua să acționeze permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale și sunt pregătiți să intervină în orice moment pentru siguranța cetățenilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.