Conecteaza-te cu noi

StiriEst

O mașină în care se aflau două femei s-a izbit de un copac! Una a murit pe loc, alta este în stare gravă- VIDEO

Publicat

in

Azi-noapte, pompierii bârlădeni au intervenit pentru descarcerarea, asigurarea măsurilor P.S.I., evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DJ 243, spre localitatea Perieni. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat, izbit într-un arbore de pe marginea carosabilului, în interior aflându-se încarcerate și în stare de inconștiență două femei.
Pompierii militari au descarcerat victimele, concomitent fiind acordat primul ajutor. Una dintre victime a fost extrasă și predată în stare de conștiență echipajului de pe ambulanța SAJ Vaslui, ulterior, femeia fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.
Cea de-a doua victimă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, însă, din nefericire, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, astfel că medicul de pe ambulanță a declarat decesul.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.