Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Planul lui Nelu Tătaru pentru Vaslui coincide cu speranțele oamenilor

Publicat

in

Pe final de campanie electorală, politicienii își fac bilanțul. Sunt câștigați doar pentru că au avut ocazia sa cunoască vasluienii așa cum sunt ei: simpli, omenoși, drepți, imposibil de amăgit. Liberalul Nelu Tătaru a aflat ca este respectat și apreciat în județ, iar planul său pentru Vaslui coincide cu speranțele oamenilor. După aproape patru săptămâni în care a bătut judetul in lung și în lat, Tătaru are o imagine completă în privința așteptărilor pe care le au aceștia de la viitorul președinte al Consiliului Județean. S-au săturat să fie ținuți în umbră, s-au săturat de etichete și de promisiuni. Nelu Tătaru considera că lucrurile trebuie sa se schimbe pentru ca tinerii să revină acasă și că viitorul județului e în mâinile oamenilor.
„Apreciez încurajările primite, așa cum accept și comentariile negative. Intorc toate gândurile bune și mă gândesc la ce pot face mai bine în viitor! Sunt concentrat să reușim să însănătoșim Vasluiul. Județul nostru merită și are nevoie de acest lucru din toate punctele de vedere. Apreciez că mai bine de #30 de ani de administrație roșie au fost suficienți pentru ca unii sau alții să demonstreze ceea ce sunt și ceea ce pot face sau nu pot face. Cum este acum județul Vaslui?! Vă las pe dumneavoastră să răspundeți, ca mai apoi să luați decizia corectă! Județul nostru are nevoie să fie pe mâini bune, curate!”, mai spune liberalul.
Părinte, soț, medic, Nelu Tătaru este „un om normal, uneori dur și intransigent, catalogat mediocru de unii sau alții, vă spun din tot sufletul că sunt mândru că sunt vasluian, moldovean autentic, dar mai ales român!”.

Promisiuni. Din păcate, asta au primit cetățenii județului Vaslui dintotdeauna, în majoritatea localităților

Avis Coffee Shop

“Nu pentru „a arunca cu vorbe-n vânt” am decis să candidez la Președinția Consiliului Județean Vaslui! Unde am ajuns cu promisiunile din ultimii 30 de ani?!

Sunt unele dintre lucrurile pe care le-am discutat cu oameni buni și inimoși din Negrești, Rebricea, Codăești și Miclești. Le-am povestit din experiențele trecutului, din lecțiile învățate, am vorbit despre reușite și provocări, dar mai ales despre planul meu pentru județ.

Planul meu pentru Vaslui este o poartă deschisă pentru toți cei care muncesc din greu, care știu că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă.

Planul este despre viitor, dar și despre continuitate, așa cum este cazul orașului Negrești sau comunei Codăești, dar și alte localități conduse de colegi liberali. Îmi doresc să ducem mai departe proiectele valoroase și prea mult timp amânate.

Planul meu pentru vasluieni înseamnă respect! Vreau să-i redăm județului nostru viziunea și curajul de care are nevoie pentru a-și ocupa locul cuvenit printre județele importante ale României!

De ce Clujul poate și Vasluiul nu? De ce la Oradea s-a putut, dar la noi nu? De ce am ajuns aici?

Trebuie să generăm dezvoltarea județului. Valul schimbării trebuie să ajungă în Vaslui. Un județ condus 30 de ani de PSD. Această este o realitate, nu o invenție.

Unde ajunge județul Vaslui peste alți câțiva ani dacă nu vom alege schimbarea?!” a mai declarat Tătaru.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.