Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Rezultate parțiale alegeri locale

Publicat

in

Turul de forță al partidelor politice în municipiile și orașele din județul Vaslui la alegerile locale.
AUR câștigă teren, PSD și PNL suferă pierderi.
În urma alegerilor locale din data de 9 iunie, s-a conturat un tablou politic interesant în județul Vaslui, unde partidele politice au făcut mișcări remarcabile, schimbând în unele cazuri echilibrul de putere în diverse localități.
PSD triumfă în municipiile Vaslui, Bârlad și Huși: Partidul Social Democrat a reușit să câștige în trei dintre cele mai mari așezări urbane din județ, consolidându-și poziția în aceste zone.
PNL menține Negreștiul și câștigă primăriile Miclești și Ibănești: Partidul Național Liberal a reușit să-și păstreze primăria din Negrești, în timp ce alte două primării unde deținea controlul, social democrații, respectiv Miclești și Ibănești, au trecut în mâinile PNL.
Surpriza alegerilor la Berezeni: Primăria câștigată de AUR: Marea surpriză a alegerilor s-a petrecut la Berezeni, unde AUR a reușit să obțină victoria, lăsându-i pe social-democrați fără control asupra acestei primării.
PSD învinge la Dragomirești și Pungești: În schimb, PSD a câștigat la Dragomirești și Pungești, consolidându-și influența în aceste localități.
PNL suferă o înfrângere la Tăcuta, câștigată de AUR: AUR a reușit să producă o altă surpriză la Tăcuta, acolo unde PNL a pierdut controlul în fața noii venită în peisajul politic local.

Arsura PNL

Avis Coffee Shop

Delești PNL

Bogdanesti USR

Pogana PSD

Falciu PSD

Zorleni PSD

Oltenesti PNL

Cretesti PNL

Dranceni PNL

Bacani PNL

Albesti PSD

Bogdanita PNL

Fruntiseni PSD

Valeni PNL

Codaesti PNL

Osesti PNL

Tanacu

Tăcuta AUR

Perieni

Vetrișoaia PSD

Perieni PSD

Iana PSD

Muntenii de Jos PNL

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.