Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Ambasadorul Cubei la Vaslui! De peste 20 de ani condusi de PSD, vizite fara rost si promisiuni desarte

Publicat

in

De peste 20 de ani judetul Vaslui este condus de PSD. De peste 20 de ani judetul Vaslui duce o lipsa acuta de investitii, nu avem drumuri, nu avem specialisti, copiii inca isi mai fac temele la lumina lumanarii si viseaza la un colt de paine. Unii abandoneaza scoala, altii cersesc mila semenilor si asteapta cu disperare un blid de mancare de la oamenii cu suflet. De peste 20 de ani prin judetul Vaslui se perinda tot felul de ambasadori, investitori, guvernatori, consuli, etc. De peste 20 de ani rezultatele pozitive intarzie de apara, iar esecul este la el acasa in judetul Vaslui. O noua vizita care probabil se va finaliza cu acelasi rezultat, a avut loc astazi.
Ambasadorul Cubei la Bucureşti, Roberto Cesar Hamilton Magana, a venit în judeţ. A discutat (ca ce altceva putea face) cu autorităţile judeţene despre eventuale parteneriate, declarându-se interesat în special de domeniul prelucrării cărnii de pui. Altfel spus, asa cum ne-am tot obisnuit, vizita nu a fost lipsita de promisiuni. Potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului Vaslui, ambasadorul s-a întâlnit cu conducerea Consiliului Judeţean şi a Prefecturii Vaslui, dar şi cu preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, în cadrul discuţiilor acesta primind informaţii legate de starea socio-economică a judeţului Vaslui şi de principalele linii strategice ale dezvoltării pentru perioada următorilor ani. ‘Sper ca această primă întâlnire să nu fie ultima, iar la următoarea să punem la punct mai multe idei de colaborare şi de derulare a unor parteneriate. După cum se ştie, ţara noastră are legătură directă cu judeţul Vaslui, prin Camera Bilaterală România-Cuba, şi sunt încântat că mă aflu aici. Suntem mari consumatori de carne de pui, iar în judeţul dumneavoastră există firme puternice în acest domeniu şi putem avea posibilitatea de a încheia parteneriate. Ştim că distanţa dintre România şi Cuba e mare, însă noi importăm şi exportăm la distanţe mult mai mari. Putem avea discuţii şi pentru alte sectoare economice şi nu numai’, a afirmat Roberto Cesar Hamilton Magana, potrivit sursei citate. Ambasadorul Cubei a participat si la evenimentul Topul Firmelor, organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Vaslui.
Sorin SAIZU

Birsa Turism Fest Bijuterii

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.