Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Incendiu la o hală de păsări din Roșiești

Publicat

in

Pompierii militari din cadrul ISU Vaslui au intervenit cu patru autospeciale pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală pentru creșterea păsărilor, aparținând unui agent economic din localitatea Roșiești. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la nivelul podelei, a așternutului și a echipamentelor pentru hrănire și adăpare a păsărilor. Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1500 metri pătrați. În momentul izbucnirii incendiului, hală nu era populată cu păsări. Pompierii militari au lichidat incendiul și au salvat o parte din instalațiile aflate în pericol de a fi distruse de flăcări. Nu au fost înregistrate victime.
Au ars aproximativ 1800 metri pătrați din podeaua halei, precum şi o parte din echipamentele electrice, cele de hrănire și de adăpare a păsărilor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.