Conecteaza-te cu noi

StiriEst

VIDEO Un primar mort de beat ii ia la intrebari pe Viorica Dancila si Petre Daea

Publicat

in

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi, la o întâlnire pe care a avut-o cu primarii din judeţul Vaslui, că 2019 este anul investiţiilor în România.

Birsa Turism Fest Bijuterii

O parte dintre primarii din judeţ i-au prezentat premierului problemele cu care se confruntă şi au cerut sprijin. Printre edilii prezenți la ședință s-au aflat și câțiva turmentați. Cum primarii au fost nevoiți să o aștepte pe Dăncilăaproximativ trei ore, unii dintre ei s-au plictisit și au mers să se răcorească. Când a ajuns premierul aceștia erau bine aghezmuiți și au avut chef de vorbă. Benone Pletea, primarul din Ibănești, a fost la un pas să cadă pe scări în momentul în care urca spre sala de ședință. Când a ajuns în sala a vrut să le arate tuturor cât de competent este, s-a înscris la cuvânt, a luat microfonul și a început spectacolul. Imaginile video nu mai au nevoie de niciun comentariu. 

Avis Coffee Shop

Primarul Benone Pletea este cel care a fost prins copiind la BAC. El a fost dat afara de la examenul de bacalaureat, fiind prins in timp ce copia de zor subiectele la limba si literatura romana. Absolvent la fara frecventa al Grupului scolar „Marcel Guguianu” din Zorleni, primarul a fost repartizat sa sustina bacalaureatul la centrul de examen din aceeasi localitate. 

Edilul de la Ibanesti nu este la prima abatere. In 2004, reprezentantii ITM au descoperit trecuta in cartea sa de munca o diploma universitara falsa. Potrivit documentului contrafacut, Pletea era economist, absolvent al ASE, desi avea doar 10 clase. Pentru diploma falsa, primarul Pletea a fost condamnat de prima instanta la un an de inchisoare, cu suspendare. 

Si primarul Petrica Simiuc de la Todiresti a venit in stare avansata de ebrietate la sedinta. Unii colegi s-au distantat de edil sustinand ca “duhneste a alcool”. Acesta le cerea reprezentantilor media sa ii faca poze pentru a vedea lumea cat de frumos si destept este. 

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.