Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Mai multi tineri suspecti de COVID au plecat la mare. Unii au primit rezultatul pozitiv

Publicat

in

Două tinere din Vaslui au fost confirmate cu COVID-19 în urma unui majorat. Acestea au început să se simtă rău imediat după petrecere. Una din ele a  mers la spital, i s-au recoltat probe pentru testul COVID și au fost trimise acasă să aștepte rezultatul. Tânăra a plecat însă pe litoral, nu a mai avut răbdare să afle dacă este sau nu infectată. Și nu s-a dus si gură la mare, a fost însoțită de aproape 40 de tineri. Unii dintre ei prezentau semne de boală. La mare s-au plimbat peste tot. Au mâncat la terase, au fost la plajă, s-au cazat la pensiuni. Totul a început cu un majorat, organizat de o familie din Vaslui. După petrecere, toți tinerii au plecat la mare. Autoritățile sanitare din judeţul Vaslui sunt în alertă şi depun eforturi pentru a gestiona situaţia creată, având în vedere numărul mare de persoane implicate. Una din tinerele infectate cu noul coronavirus este fiica unui ambulanţier al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui. Tatăl adolescentei s-a deplasat la Costineşti pentru a o aduce pe fată acasă. Inconștiența tinerilor nu se oprește însă aici. Mulți dintre prietenii adolescentei au rămas în continuare la mare. Direcţia de Sănătate Publică Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz, însă având în vedere numărul mare de cazuri înregistrat în ultima perioadă în judeţul Vaslui, activitatea autorităţilor sanitare se desfăşoară cu mare dificultate. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

De la începutul pandemiei și până în prezent, în județul Vaslui au fost confirmate 727 de cazuri COVID-19, cu 538 mai mult decât se înregistrau la începutul lunii iulie.  257 de persoane sunt internate în spital, 28 au decedat, iar alte 257 de persoane au fost declarate vindecate. În același timp 156 de persoane pozitive sunt la domiciliu. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.