Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Un tata a aflat in Germania ca i-au murit copiii. Micutii au mancat struguri nespalati

Publicat

in

Valentin, tatăl băiețeilor morți în Iași, după ce au mâncat struguri stropiți, a aflat în Germania că s-au stins copiii lui. Tânărul muncea acolo ca să strângă bani, să renoveze casa din țară.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri
  • Unul dintre cei doi copii a murit în curtea casei.
  • Cel mai mare, de 3 ani, s-a stins la spital.

Doi frați, de un an și jumătate și trei ani, au murit după ce au mâncat struguri din propria curte. Tragedia s-a produs într-o familie tânără din comuna Coarnele Caprei. Mama, Roxana, e distrusă de durere. E e cea care a sunat la 112, sâmbătă seara, târziu. Tatăl, Viorel, era plecat în Germania, la muncă.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Vineri, a povestit mama, cei doi copii ai ei, doi băieței de un an și jumătate și trei ani, au mâncat struguri din curtea casei. Sâmbătă, după 24 de ore, după ce starea lor de sănătate s-a înrăutățit, femeia a sunat la 112 și a chemat ajutoare. Din păcate, copilul de un an și jumătate a murit în curte după 45 de minute de resuscitare, iar băiețelul de trei ani a murit la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași la câteva ore distanță, în urma unui stop cardio-respirator.

Soții Bughiuș au fost plecați în străinătate timp de mai mulți ani, pentru a-și putea renova casa primită de Roxana, moștenire de la tatăl său. De aproape un an de zile, Roxana și cei doi copii s-au întors acasă în comuna Coarnele Caprei, pentru a supraveghea renovarea casei.

Acum, Valentin urmează să revină acasă din Germania pentru a-i conduce pe ultimul drum pe copiii pe care i-a iubit ca pe ochii din cap și

pentru care a muncit din greu pentru a le construi un viitor mai bun.

În cursul zilei de astăzi, la Institutul de Medicină Legală, în urma necropsiei celor doi micuți se va stabili cu exactitate motivul decesului. Din primele informații oferite de către medici redactorilor BZI, se presupune că frații Bughiuș au decedat din cauza unei intoxicații cu insecticide. Se pare că strugurii pe care aceștia i-au mâncat erau stropiți cu niște substanțe extrem de nocive, numite organofosforice. Aceste substanțe se folosesc atât la pesticide, cât și pentru prepararea unor otrăvuri pentru șoareci.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.