Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Accident rutier grav. Doua autoturisme s-au ciocnit frontal

Publicat

in

Un accident rutier grav a avul loc în localitatea ieșeană Valea Ursului. Se pare că două autoturisme au fost implicate. Impactul a fost unul frontal.

Accident rutier grav la Iași. Două autoturisme s-au ciocnit frontal

Avis Coffee Shop

Polițiștii rutieri sunt la fața locului. Moment a nu se cunoaște starea de sănătate a persoanelor implicate.

” Accident pe Varianta Ocolitoare Iași, Uricani – Miroslava. Trafic blocat temporar pe un sens (se circulă dirijat pe partea stângă, sensul spre Miroslava), pentru măsurătorile Poliției”

UPDATE: La data de 25 august 2020, în jurul orei 7.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre un accident care a avut loc pe raza localităţii Miroslava. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că o conducătoare auto, în timp ce s-ar fi deplasat pe drumul public, cel mai probabil, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de mers, într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a patru persoane care au fost transportate la spital Cei doi şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă.

UPDATE 08.35 Conform datelor existente până la această oră, autoturismul Volkswagen Golf ar fi derapat şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un alt autoturism care circulă regulamentar. În autoturismul Golf se aflau o femeie şi un copil. Ambele persoane au fost transportate de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

UPDATE: Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane. Nu se cunoaşte care este starea lor de sănătate

UPDATE: Din primele cercetări se pare că unul dintre autoturisme a derapat, ulterior intrând pe contrasens. bzi.ro

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.